Modersmålslärare i BKS

Modersmålslärare i BKS

Arbetet innebär undervisning i modersmål åk 1-9 inklusive bedömning och betygssättning, studiehandledning kan förekomma. Du kommer att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet både självständigt och i arbetslag.

Kvalifikationer
Du ska ha språklärarexamen med lärarlegitimation eller motsvarande. Du har goda språkkunskaper på såväl modersmålet som i svenska. Du arbetar både självständigt, och tillsammans med andra för att nå högre resultat. För att klara uppdraget är det viktigt att du har kunskaper om det svenska skolsystemet och våra styrdokument. Grundläggande datakunskaper krävs. Du anpassar och planerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar, är ansvarfull och kan förhålla dig professionellt till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. B-körkort och tillgång till bil är obligatoriskt eftersom du är verksam över hela kommunen.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Ban Saeed
Telefon 0737-73 10 23
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?