Lärare i textilslöjd och lärare i trä- och metallslöjd, Aroseniusskolan

Lärare i textilslöjd och lärare i trä- och metallslöjd, Aroseniusskolan

Vi söker er som ska undervisa i textilslöjd och trä- och metallslöjd åk 7-9. Ni kommer ingå i varsitt arbetslag. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du undervisningen i slöjdämnet enligt de nya skrivningarna i läroplanen och skolans eget utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som naturligtvis är legitimerad lärare och har förmåga att skapa trygghet och goda resultat hos dina elever. Du tror på att relationer och samarbete är nyckeln till elevens lust att lära. Du ser dig som en viktig del i elevens hela skolgång och du ser kollegialt lärande som en naturlig del i ditt uppdrag. Meriterande är om du har arbetat med lärandematriser samt arbetat aktivt med digitala lärresurser. Lärarexamen och lärarlegitimation är obligatoriskt och vi ser gärna att du har erfarenhet från någon annan skola.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åse Wall
Telefon 0704-32 07 75
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver! Aroseniusskolan är en 7-9 skola som ligger precis ovanför Älvängens centrum. Skolans cirka 420 elever och 40 lärare är uppdelade i tre arbetslag, ett per årskurs. Vi tror på att höga förväntningar på varandra och elever ger goda resultat. Tillsammans skapar vi en god skola där vi utvecklas och lär för livet.