Du kommer arbeta som kock på en skola, för närvarande med placering i södra delen av Ale. Som kock är ditt huvudsakliga uppdrag att laga och servera välkomponerade, näringsriktiga, hållbara och säkra måltider. Du kommer att laga och servera frukost, lunch och mellanmål, med ett serviceinriktat bemötande. Diskning och rengöring enligt egenkontroll inklusive HACCP. Beställningar och planering ingår i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Ett stort intresse och engagemang för bra mat i skolan är viktigt. Att arbeta som kock kräver hög flexibilitet och att du är lösningsinriktad. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter, därför söker vi dig som är mycket serviceinriktad. Kockutbildning är ett krav och relevant arbetslivserfarenhet är ett önskemål.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möte Alebornas förväntningar med oss? Kostverksamheten är en del av internservice i Ale kommun. På kostverksamheten vet vi att måltiderna är en viktig del av barnens dag. Genom vårt arbetet ser vi till att kommunens boenden, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk och social hållbarhet inom kosten. Sammanlagt består verksamhet kost av ett nittiotal medarbetare som står under ledning av verksamhetschef, tre enhetschefer och ett antal köksmästare.