Klasslärare för år 1-3, Bohusskolan

Klasslärare för år 1-3, Bohusskolan

Förutom undervisning i dina ämnen bidrar du till arbetet i laget och till att utveckla ämnesövergripande arbetssätt. Alla elever har en egen dator att tillgå i sitt lärande.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i år 1-3. Dessutom är du en lagarbetare som gillar samverkan och ett elevdemokratiskt arbetssätt. Du har en god förmåga att skapa och upprätthålla relationer med både barn, ungdomar och vuxna och vet vikten av att bemöta elever med både "Ramar och Kramar"! Du är tydlig i ditt ledarskap i klassrummet. Du har god analytisk förmåga och strävar hela tiden efter att utveckla dig själv och lära dig hur du blir en än bättre lärare. Du är van vid att arbeta med hela processen kring barnens lärande; planering, genomförande, formativ bedömning och utvärdering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i frågor som rör formativ bedömning samt är intresserad av att utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Tidigare arbete som lärare i grundskolan är meriterande.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Marcus Einarsson
Telefon 0729-77 34 24
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver! Bohusskolan ligger mitt i samhället Bohus, fem minuters promenad från Bohus centrum och Alependeln. På skolan går totalt cirka 500 elever. Ett elevhälsoteam bestående av specialpedagog, socialpedagog, psykolog, studie- och yrkesvägledare och skolsköterska finns på skolan. På Bohusskolan arbetar vi med ett kompetensutvecklingsprojekt med inriktning på Bedömning för lärande.