Jobba med sånt som är viktigt på riktigt - vi söker stödassistenter

Jobba med sånt som är viktigt på riktigt - vi söker stödassistenter

Du vet redan vad jobbet går ut på - att varje dag blir en riktigt bra dag för våra brukare. Det är du och dina kollegor tillsammans som gör det möjligt. Omsorgen bygger på att det är var och en av brukarna som bestämmer vilket stöd de vill ha. Vårt jobb är alltid att stötta deras egen vilja och kompetens. Därför måste vi alla förstå vad en funktionsbegränsning innebär för en människa och se till att vi jobbar på brukarens villkor.

Kvalifikationer
Det är önskvärt att du är undersköterska eller har gått barn- och fritidsprogrammet, gärna med inriktning funktionsnedsättning. Vi ser dock att det viktigaste är att du har viljan och intresset av att arbeta med personer i behov av stöd. Meriterande är erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer samt B-körkort. Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person för arbetsuppgifterna.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson Arndt
Telefon 0303-33 02 66
Område Ale
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ale kommun med drygt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 400 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Vi söker nu stödassistenter till alla våra verksamheter inom Funktionshinder, däribland boenden inom LSS och SoL, daglig verksamhet, personlig assistans samt korttids för barn och ungdomar.