Fritidspedagog och utvecklingsledare, Surteskolan

Fritidspedagog och utvecklingsledare, Surteskolan

Fritidshemmet är en viktig del av dagen. Du är legitimerad fritidspedagog med stenkoll på uppdraget och vet att alla åtgärder ska göras utifrån uppdrag och läroplan. Du kommer att leda och utveckla Surteskolans tre fritidshemsavdelningar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad fritidspedagog, gärna med någon ämnesbehörighet. Bifoga din lärarlegitimation. Du behöver ha goda ledaregenskaper och erfarenhet av samt visioner för ett väl fungerande fritids. Det finns en positiv personalgrupp som vill utveckla fritids tillsammans med dig.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Lena Strand
Telefon 0303-70 32 61
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver! Surteskolan är en mångkulturell F-6 skola med cirka 270 elever. Många av personalen har arbetat länge på skolan. Alla klasser har daglig fysisk aktivitet och åk 5-6 har pulsträning två tillfällen i veckan. Skolan har många gemensamma aktiviteter och traditioner som främjar en god arbetsmiljö för alla.