Fritidspedagog/fritidsledare/socialpedagog, Nödingeskolan

Fritidspedagog/fritidsledare/socialpedagog, Nödingeskolan

Du kommer att vara drivande/ledande i planering, genomförande och utvärdering av fritidsverksamhetens olika delar utifrån aktuella styrdokument för fritidshemmet och aktuella utvecklingsområden på skolan. Du kommer under skoltid att samarbeta med ansvariga lärare och övrig fritidspersonal i arbetslaget kring upplägg och genomförande av lektioner samt arbeta med rastverksamhet.

Kvalifikationer
Du är genuint intresserad av fritidshemsutveckling. Vi behöver dig som; - är professionell, ansvarstagande, engagerad och har god samarbetsförmåga, - kan se varje elev och dess förmåga i gruppsammanhang, - kan fånga och stimulera elevernas nyfikenhet och intresse för att lära, - har höga förväntningar på elever och verksamheten, - kan vara flexibel och kan förändra arbetssätt samt struktur beroende på i vilket sammanhang du befinner dig, - kan skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. Välkommen med din ansökan!

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Nina Lundahl
Telefon 0303-70 36 13
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver! Nödingeskolan är en F-3-skola med cirka 400 elever. Den ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer. Du blir en av alla vuxna på skolan och kommer att ha daglig kontakt med våra elever.