Förskollärare/barnskötare, Pigegårdens förskola

Förskollärare/barnskötare, Pigegårdens förskola

Vi är en nystartad enhet med allt vad det innebär. Eftersom förskolan startas upp från grunden så blir alla medarbetare en viktig del för ett lyckat resultat. Rutiner, arbetssätt och innehåll ska skapas av medarbetare tillsammans med förskolechef. Vi arbetar med digitala verktyg och för vår kommunikation och dokumentation använder vi Unikum. Låter det intressant så är du välkommen att söka och bli en i vårt nya gäng. Tjänsterna är vikariat under tiden 1 mars till 30 juni 2019.

Kvalifikationer
Vi söker dig som - är utbildad och legitimerad förskollärare, - är utbildad barnskötare eller har annan meriterande utbildning, - är välförankrad i LPFÖ, - har lätt för att samarbeta och ser det som en styrka att vara ett arbetslag där man lyfter fram varandras kompetenser, - är flexibel, vilket är extra viktigt vid nystart, - vill utvecklas och pröva nya metoder för att öka kvaliteten i verksamheten, - har kunskap i att hantera digitala verktyg, - vill omsätta Ale kommuns motto "Lätt att leva" till vår vardag, det vill säga har god social kompetens och servicekänsla. Vi erbjuder - friskvårdssubvention, - subventionerad lunch, - schemalagd planeringstid.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Helena Johansson
Telefon 0704-32 01 60
Område Ale
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 15 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Pigegårdens förskola ligger centralt i Nödinge. Förskolan startades upp den 14 januari 2019 och kommer att ha verksamhet fram till 7 juli 2019. Du når oss lätt med kollektivtrafik, tåg och buss.