Förskollärare, Vitklövergatans förskola

Förskollärare, Vitklövergatans förskola

Som förskollärare förväntas du kunna leda lärandet tillsammans med barn och kollegor samt utveckla och utmana tankar och idéer kring pedagogik och didaktik. Vi använder oss av verktyget Unikum för att planera, dokumentera och utvärdera vår verksamhet. Vi erbjuder bland annat: - Ett gott gäng kollegor som gillar att ha kul på jobbet - Stora möjligheter att påverka verksamhetens innehåll - Kontinuerlig handledning och nära samarbete med vår specialpedagog - Arbetskläder - Friskvårdsbidrag - Pedagogiska måltider.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare. Du är trygg i din yrkesroll och är väl förtrogen med förskolans styrdokument och kan omsätta dessa kunskaper i det dagliga arbetet tillsammans med barnen. Du är nyfiken, vetgirig på framtiden, men också strukturerad och villig att ta stort ansvar för våra barns utbildning. Du vill vara med och planera för implementerandet av den nya läroplanen för förskolan. På Vitklövergatans förskola arbetar vi aktivt med att stärka och utveckla arbetet med flerspråkighet och vi ser därför gärna att du har kunskaper och erfarenhet av detta.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Rosita Olsson
Telefon 0704-32 02 24
Område Ale
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Trygga och nyfikna barn som tar sig an livet med lust och energi, det är målet för alla oss som jobbar inom förskolan i Ale kommun. Vi behöver dig som delar vår syn på det kompetenta barnet och dess lärande. Alla barn har olika förutsättningar och arbetslaget jobbar så att förskolan möter barnens behov. I våra förskolor är du medforskare - du är med och upptäcker världen i stort och smått tillsammans med barnen. Vitklövergatans förskola ligger i centrala Nödinge, med gångavstånd till pendeltågstationen. Här finns fem avdelningar där du, som förskollärare, kommer arbeta i ett arbetslag med äldrebarn.