Fältassistent, Ale Fritid

Fältassistent, Ale Fritid

Vi söker inför hösten en fältassistent med arbetsområde hela Ale samt närkommunerna vid arrangemang. Din basplacering kommer att vara i Älvängen. Tjänsten är utformad så att du kommer att arbeta med många olika arbetsuppgifter och du kommer att ha många olika samarbetspartners. Du arbetar uppsökande i miljöer där ungdomar befinner sig, dels socialt förebyggande på både individ- och gruppnivå. Du jobbar också i förebyggande miljöer som våra skolor, föreningsmötesplatser etc. Du kommer att arbeta i ett team med fältassistenter. Du kommer att arbeta i en miljö där det kommer att vara aktiviteter med skolungdomar, kommuninvånare och föreningsmänniskor från tidig morgon till sen kväll. Dina arbetstider kommer att vara oregelbundna, du jobbar efter ett schema som innehåller kvällar och helger. Du vill fokusera på socialt arbete där mötet med individen och samarbetet med andra aktörer i samhället är centralt i tjänsten. Dina arbetsuppgifter fördelas i teamet under enhetschefens ledning. Låter det intressant så är du välkommen att söka och bli en i vårt gäng.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionom-, socialpedagogutbildning eller motsvarande. Du tycker om att arbeta med och bland barn och ungdomar. Dessutom är du riktigt bra på att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra. Samverkan är viktig för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kreativitet och flexibilitet.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Då teamet idag består av två män och en kvinna ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Klas Arvidsson
Telefon 0303-70 37 93
Område Ale
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?