Bild- och filmpedagog, Ale kulturskola

Bild- och filmpedagog, Ale kulturskola

Vi söker dig som vill arbeta med barn och unga på deras fria tid. Som person är du empatisk, relationsskapande och driven. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och trivs med att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö. Du är bra på att ta tillvara elevernas egna idéer och göra dem delaktiga.

Kvalifikationer
Du har högskoleexamen som bildpedagog eller likvärdig utbildning. Vi söker dig som * vill arbeta i en nyskapande kulturskola, * tar ett ansvar både för din egen undervisning men även ser Kulturskolan som en helhet, * är flexibel och har en förmåga att stå på egna ben, * kan arbeta över genregränser och både med kollegor och annan verksamhet, * är van vid/vill lära dig mer om kommunalt arbetssätt och hur man arbetar i en politiskt styrd organisation, * B-körkort är meriterande men inget krav. Arbetstiden är dag- och kvällstid. Viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Haeger
Telefon 0303-70 36 58
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.facebook.com/alekulturskola
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Kulturskolan i Ale är en pigg 50-åring. Vi samarbetar med allmänkultur, öppen fritid och skola. Kulturskolan är en unik mötesplats för unga i Ale som vill hänge sig åt musik, bandverksamhet, bild eller digitalt skapande. Vi tycker det är viktigt att vara tillgängliga för eleverna och hjälpa dem i sin kreativa utveckling. Gruppundervisning, evenemang och det sociala värdet i gemenskap är en viktig del i Kulturskolans verksamhet.