Veterankraft

Veterankraft är ett bemanningsföretag som hyr ut erfarna och duktiga ålders­ och avtalspensionärer till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Idag har vi ca 30 lokalkontor och 6000 registrerade veteraner. Men vi vill bli fler!

Eftersom våra kunder är i konstant behov av duktiga och erfarna veteraner för att förenkla sin vardag söker vi dig som är ålders­ och avtalspensionärer och som vill arbeta vidare utifrån dina egna villkor, i form av hur mycket du vill arbeta, när du vill arbeta och med vad du vill arbeta med.

Vendevägen 90
182 32
Tel: 08-645 42 00
www.veterankraft.se
Visa var

 

Fakta om Veterankraft

Omsättning (MKR)
2014
2015
2016
Vinst (%)
2014
2015
2016
Anställda
2014
2015
2016

Vi jobbar på Veterankraft

Därför jobbar jag på Veterankraft

När jag gick i pension gjorde jag som de flesta nyblivna pensionärer. Reste runt i världen och började spela golf. Men efter ett kort tag saknade jag dels att göra något värdefullt och dels gemenskapen som jag hade i mitt jobb.

Idag jobbar jag 20 timmar i veckan och det passar mig perfekt. Det bästa med att jobba med Veterankraft är jag själv väljer hur mycket jag vill jobba och med vad jag vill jobba med. Att jag dessutom får dubbelt jobbskatteavdrag och fått nya arbetskompisar igen gör saken ännu bättre!

module not found!

    Visste du att

  • Du som pensionär bestämmer själv vilka uppdrag du vill genomföra.
  • Ålderspensionärer får dubbelt jobbskatteavdrag vilket vanligtvis gör det mycket fördelaktigt att arbeta.
  • Du är fullt försäkrad när du genomför dina uppdrag.
  • Veterankraft har 30 lokalkontor från Smygehuk i söder till Östersund i norr.
  • Veterankraft har nu ca 6000 pensionärer inskrivna.