Orkla

Orkla är en av Nordens ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av egna starka varumärken. Koncernen omsätter 30 miljarder kronor (2012) och antalet anställda är 15.000 med verksamhet i över 40 länder. Orklas strategiska fokus ligger på tillväxt och utveckling inom märkesvaror. I den svenska delen av verksamheten ingår företag som Procordia, OLW, Göteborgs Kex, Abba Seafood, Axellus, Pierre Robert Group och Kåkå.

Svetsarvägen 15
171 23 SOLNA
orkla.no
Visa var

 

Vi jobbar på Orkla

Varför gillar du ditt jobb?

Den ljuvliga mixen av att arbeta med långsiktiga strategier och spännande actionfyllda vardagar! Att jag dessutom får jobba med produkter som hjälper till att ge människor en bättre hälsa och därmed ett aktivt liv, är bara grädde på moset.

Det är också utmanande och väldigt roligt att få jobba i ett företag som finns i alla försäljningskanaler, eftersom vi möter så olika konsumenter och kunder. Därför gör jag ibland trendspaning på Blocket, om jag inte råkar surfa förbi möbelkategorin ­ för då är jag fast!

Viktoria Lundström, Product Group Manager
module not found!

    Visste du att...

  • Orkla startade som ett gruvföretag 1654, vid samma tid som Drottning Kristina av Sverige abdikerar och Ludvig XIV av Frankrike (Solkungen) kröns till kung av Frankrike.
  • Orkla stödjer principerna i FN´s Global Compact och har anslutit sig som deltagande företag i Miljö och samhälle. Orkla ska på alla punkter driva ett ansvarsfullt, etiskt och sunt arbete där vi ställer hårda krav på oss själva och vår inverkan på miljö och samhället.

Studenter & Young Professionals

Som Young Professional på Orkla får du en bra start på karriären! Du får en fast anställning i ett av våra dotterbolag. Under det första året blir du inbjuden till Orklas nätverksseminarier för Young Professionals.

Orkla Twitter