Läkare utan gränser

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Våra månadsgivare gör oss oberoende av regeringar och politiska viljor. Oberoendet gör det möjligt för oss att passera frontlinjer världen över. Därför kan vi nå fram till de patienter som är i störst behov av sjukvård. Genom din arbetsinsats som värvare eller ringare ger du människor en chans att leva.

Fredsborgsgatan 24
100 74
Telefon: 010-199 32 00
www.lakareutangranser.se
Visa var

Video: Om Läkare utan gränser

Vi jobbar på Läkare utan gränser

Varför gillar du att jobba på läkare utan gränser?

Det känns bra att jobba för en organisation som faktiskt gör skillnad i världen genom sitt arbete i fält.

Vad är dina första intryck av att jobba med telemarketing på Läkare Utan Gränser?

Det är väldigt kul, både att ringa till våra givare och att hänga med de andra ringarna. Vi får bra utbildning och löpande information om Läkare Utan Gränsers insatser i världen.

Hur är det att ringa våra givare?

Det är superkul, jag får prata med så många intressanta personer. Det blir många korta men unika möten varje dag, och flera av dem, som jag blivit extra glad av, bär jag med mig under en lång tid efteråt. Ibland blir jag alldeles glad och hoppfull när jag tänker på hur många givmilda människor det finns, som verkligen vill bidra till att göra skillnad i världen!

Emilia - Ringare

Hur är det att jobba som värvare på Läkare Utan Gränser?

Det känns minst sagt som en stor ära att få representera Läkare Utan Gränser som värvare. Jag är grymt tacksam över att jag har fått ta del av alla utbildningar, och berättelserna från fält har gett mig energi till att engagera fler nya månadsgivare. Jag skulle beskriva mitt jobb som lärorikt, meningsfullt och socialt utvecklande. Det krävs ganska hårt arbete för att bli en duktig värvare. Nu när jag kan den här typen av kommunikation och ser tydliga resultat i mitt arbete finns det enligt mig inte många jobb som kan mäta sig med värvaryrket.

Vilket är ditt bästa värvarminne?

En dag hade jag inte lyckats värva någon. Trött och besviken satte jag mig ner på en stentrappa och undrade vad jag skulle ta mig till. Jag kom på att jag skulle leta efter de vänligaste ögonen i folkmassan och fick syn på en man som lade sin hand på min axel och frågade: - Vad är det här för någonting? Jag vill bidra till en bättre värld.   
När han sedan ville ge 2000 kronor per månad höll jag på att smälla av utav lycka!

Love – värvare face-to-face

    Visste du att...

  • Vi är världens största humanitära organisation.
  • Vi är den organisation i Sverige som har högst förtroende från allmänheten
  • Internationellt finansieras organisationen till över 90 % av privata gåvor. Med regelbundet stöd från våra månadsgivare kan vi snabbt vara på plats när en katastrof inträffar.
  • För 270 kronor kan vi t ex behandla ett barn för undernäring med hjälp av energirik specialmat.
  • För 90 kronor kan vi t ex rena 200 000 liter vatten som räcker till 10 000 människor.

Just nu söker vi telemarketingpersonal i Stockholm. Läs mer om tjänsten och ansök nedan.