Blocket

Visste du att sju av tio svenskar har köpt eller sålt prylar på Blocket? Eller att handeln på Blocket motsvarar drygt 7 procent av Sveriges BNP? Att köpa och sälja saker på Blocket har blivit en folkrörelse, och med våra fyra miljoner besökare i veckan driver vi Sveriges tredje största sajt. Blir du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Jobbar du på Blocket kommer du arbeta i en utvecklingsdriven organisation, där vi sedan starten 1996 helt har förändrat hur svenskar köper och säljer på nätet, och vi tror att detta bara är början på något ännu större. Att Blocket idag är ett av Sveriges mest framgångsrika internetföretag med verksamhet i ett 30- tal länder beror på att de som jobbar hos oss verkligen brinner för sitt jobb.

Västra järnvägsgatan 21
106 42 STOCKHOLM
Växel: 08-725 20 00
www.blocket.se
Visa var

Video: Om Blocket

Fakta om Blocket

Omsättning (MKR)
2014
2015
2016
Vinst (%)
2014
2015
2016
Anställda
2014
2015
2016

Vi jobbar på Blocket

Varför gillar du ditt jobb?

Människorna är det viktigaste utan tvekan, sen så gillar jag engagemanget och känslan av att vi är ett litet men stort företag. Sen är det spännande med utvecklingen, att vi växer snabbt och det är väldigt givande att få arbeta brett med olika områden. Sen skadar det så klart inte att jag är en Blocket-fantast själv och spanar på båtar när jag har tid.

Axel, Projektledare marknad

Vad gör att du trivs på Blocket?

Blocket är en väldigt bra arbetsplats som verkligen värnar om sin personal. Man trivs väldigt lätt här med alla kollegor samt den möjlighet som finns till att utvecklas i sin yrkesroll.

Carolin, Säljanalytiker
module not found!

    Visste du att...

  • Blocket startade 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström.
  • Blocket var från början en lokal prylmarknad i Skåne.
  • Idag har blocket ca 4 miljoner besökare, varje vecka.
  • Värdet av alla annonser på Blocket.se 2012 var 313 miljarder kr.
  • Blocket ingår sedan 2003 i Schibstedkoncernen, tillsammans med bl a Aftonbladet, SvD & Hitta.
  • Blocket finns idag i ca 40 länder.

Great Place to work

I mars 2013 utnämndes Blocket till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place To Work. I juni 2013 blev Blocket även en av Europas bästa arbetsplatser. Något som vi alla bidragit till tillsammans och är stolta över.