Accenture AB

Accenture är ett av världens ledande konsultföretag med verksamhet inom IT, managementoch outsourcing. Våra uppdragsgivare finns inom en mängd industrier och branscher, både i privat och i offentlig sektor. Genom att leverera innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att bli högpresterande organisationer. Vi särskiljer oss från våra konkurrenter genom att vi är starka i hela kedjan ­ från strategi till utveckling, implementering, underhåll och drift. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Alströmergatan 12
112 47
Telefon: 08-451 30 00
www.accenture.se
Visa var

Video: Om Accenture

Fakta om Accenture

Omsättning (MKR)
2014
2015
2016
Vinst (%)
2014
2015
2016
Anställda
2014
2015
2016

Vi jobbar på Accenture

Vad arbetar du med?

Jag är Manager inom Accenture Technology Consulting och arbetar inom vår verksamhet som kallas Digital Data och Analys som fokuserar på Information Management och Business Intelligence. Under min tid på Accenture har jag arbetat inom flera sektorer, industrier och med flera olika sorters projekt och roller. Jag började på Accenture för 10 år sedan som Custom Software Developer och Designer. Jag har också arbetar inom Test Management under en period. De senaste åren har jag framförallt arbetar inom Projektledning. Den gemensamma faktorn i de flesta projekt har varit data och framförallt kopplat till affärsrapportering. Accenture är ett oerhört internationellt företag där möjligheten att få arbeta utomlands kan uppstå. Utöver Sverige har jag själv arbetat i tre olika länder under min anställning, från en månad upp till ett år och nio månaders vistelser.

Mitt råd

Om du vill arbeta med och lära dig utav talangfulla och ambitiösa människor, i en dynamisk och social arbetsmiljö, där möjligheterna att utveckla din karriär är många, då är Accenture helt rätt plats för dig.

Nina Tenevall, Manager, Consulting, Technology Architecture, Sweden Master’s degree - Informatics, Mid-Sweden Univ. 

Vad arbetar du med?

Jag arbetar som Senior Systems Analytiker, som är en en del av SAP Technical Architecture Group i Sverige. Jag är för närvarande allokerad som en teknisk arkitekt vid en stor SAP-implementering med en svensk detaljhandelskedja.

Mitt råd

Accenture är ett ställe där du får en massa möjligheter och chanser att arbeta med både intressanta kunder och komplexa affärsproblem. Du får också möjligheten att lära dig utav mer seniora och erfarna kollegor. Som ett globalt företag finns det också goda möjlighet att få hjälp samt diskutera problem med experter från hela världen inom hela företaget.

Vincent, Senior System Analyst, Technology, Technology Architecture, Sweden Master degree from Royal Institute of Technology 
module not found!

    Visste du att...

  • …Accenture har över 280 000 medarbetare världen över, med kunder i 56 länder
  • …Accenture jobbar med 91 av kunderna på Fortune Global 100
  • …alla anställda på Accenture får en personlig karriärcoach som har i uppgift att stötta medarbetaren i sin fortsatta utveckling
  • …Accenture har ett starkt fokus på mångfaldsarbete och att vi utbildar alla personer i ledande befattning på Accenture Sverige i genusrelaterade arbetsmiljöfrågor
  • …Accenture lägger stor vikt vid socialt ansvarstagande och har som målsättning att hjälpa 700 000 personer världen över att komma in på arbetsmarknaden till år 2015

Bli del av vår talangpool genom Accenture Talent Connection! Utöver nyheter och eventinformation får du jobbannonser som är anpassade för just din profil.