Sjuksköterska

Om jobbet

Vi söker nu sjuksköterskor till hemsjukvården som inkluderar både ordinärt och särskilt boende. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, psykiatri eller vård av äldre. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso-och sjukvård. Ett salutogent synsätt är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt med olika kvalitetsregister såsom Senior Alert och BPSD. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I arbetet ingår att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter. Dokumentation sker i Omsorg 2000. Vi arbetar kombinerat dag/kväll, var 6:e helg samt har lätthelgsschema.

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vård av äldre. Körkort och datorvana krävs. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Du är en positiv och engagerad person med intresse av att utveckla den kommunala hälso- och sjukvården såväl i ordinärt- som i särskilt boende. Tillsvidaretjänsten tillsätts förutsatt att erforderliga beslut tas. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt.

Lätthelgschema tillämpas. 6 veckors schema.
Jobbfakta
Ort
Sjöbo
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Karin Ingelstedt-Ekelund, 0416-27149

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet. Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att våra kunder ska få ett gott liv varje dag. För att lyckas med detta utgår vi från ett salutogent perspektiv där vi arbetar för kundens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.