Lågstadielärare 1-7 lärare

Om jobbet

Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom förskoleklass, grundskola och skolbarnsomsorg i åk F-6. Ditt huvuduppdrag ligger inom F-3. I uppdraget ingår även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. Vi ser gärna att du kan hantera digitala verktyg, då dessa är en del i undervisningen. Vi hoppas att du ska visa ett stort intresse för utvecklingsfrågor.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation. Erfarenhet krävs. Vi ser helst att du har erfarenhet av uppdraget, men alla med ny examen är naturligtvis välkomna att söka. Gärna manliga sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 600 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Elisabet Hammarkvist-Arlefalk, 0416-27061

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om arbetsplatsen

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!