Konstruktör

Om jobbet

Nu söker vi en konstruktör tilll ett tillverkningsföretag i Ystad-trakten.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen att konstruera detaljer till rullbanor och liknande, ofta efter egna lösningar utifrån kundens behov. Du utför materialreservationer i företagets MPS-system, är med ute hos kund och är behjälplig med ritningar och information även efter fullbordat projekt.

Din bakgrund

Vi söker dig som gillar att jobba i projektform med direkta kundkontakter och som behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Du är en tekniskt lösningsorienterad person som har erfarenhet av 2D och 3D konstruktion; Inventor är meriterande.

Det viktiga för denna tjänsten är att du har ett genuint tekniskt intresse och tycker om att samarbeta, är drivande och noggrann med stor servicekänsla.

Tillträde snarast

Tjänsten börjar med en provanställning men förväntas övergå i tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt
Jobbfakta
Ort
Ystad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Stefan Johansson, 0417-77 99 81

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Om ossWikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se