Platschef Infraservice

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

Platschef till NCC Infraservices med ansvar för utbyggnaden av Bredbandsnätet i Sydöstra Skåne

Rollen hos oss

Som Platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för alla våra projekt, från affär till överlämnande, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid.

En framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller bra relationer till kunden, har förmågan att planera och samordna både egna resurser och våra underentreprenörer samt är en bra problemlösare.

Till din hjälp har du självgående arbetsledare och kunniga yrkesarbetare samt ytterligare stöd i form av inköpare, entreprenadingenjörer och andra kompetenta medarbetare. Ett lyckat projekt förutsätter ett tydligt ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna samt att alltid föregå med gott exempel, d.v.s. hur vi etiskt och moralist handhar våra affärer samt hur vi beter oss mot såväl kunder så som våra kollegor.

Resultatet av ditt arbeta kommer att leda till att din verksamhet utvecklas och att nya affärer skapas.

Dina erfarenheter
  • Flerårig praktisk erfarenhet av utbyggnad av bredbandsnät eller anläggningsarbeten.
  • Gärna byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens.
  • Datavana avseende Outlook, Word och Excel.
  • Arbetat med ekonomisk uppföljning.
  • B-körkort
Dina egenskaper
  • Duktig på att planera och organisera arbetet.
  • Serviceinriktad entreprenör med en förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer.
  • Ser möjligheter och älskar att lösa problem.
  • Kommunikativ och entusiasmerande.
  • Trivs i ledarrollen.
Ytterligare information

Placeringsort Skurup.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kontakta gärna Mikael Knutsson på tfn 0702-871838 eller HR-Specialist Monica Klersén på telefon 070-653 90 49, för ytterligare information.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock den 9 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.