Butiks- och reservdelssäljare till Lantmännen Maskin i Skurup

Om jobbet

Vi älskar lantbruk och vi älskar nya utmaningar!

Då en av våra medarbetare går i pension söker vi en ny kollega på reservdelssidan. Din arbetsplats blir på anläggningen i Skurup, där kontor, verkstad, butik och lager finns under samma tak. Som reservdelssäljare kommer du tillsammans med kollegor ansvara för butiken samt försäljningen av reservdelar på anläggningen. Kunderna är främst lantbrukare/lantbruksföretag, men också verkstäder och privatkunder. Ni möter kunderna i butik och i telefon, löser deras problem, säljer det de behöver och tänker hela tiden god service och merförsäljning. Ni ringer även ut till era kunder med företagskampanjer, hittar på egna erbjudanden, arrangerar kunddagar eller kommer på annat för att kunderna ska se er som det självklara valet vid behov av reservdelar. Utöver dessa arbetsuppgifter ingår att packa upp varor, skriva ut följesedlar, leverera varor och se till att butiken är säljande. På anläggningen finns idag reservdelssäljare och maskinsäljare samt anläggningschef och verkstad och då det är en mindre anläggning har man ett nära samarbete och hjälper varandra med vad som behöver göras.

Vi söker dig som:
  • Har en viss erfarenhet av lantbruk
  • Har ett tekniskt intresse
  • Tycker försäljning och att möta kund är kul och som förstår värdet av merförsäljning
  • Är en lagspelare
  • Är en relationsbyggare
  • Är prestigelös med en hjälpsam attityd
  • Talar en god engelska.
Vi erbjuder dig:

Om du är social och serviceinriktad och tycker att försäljning är kul samtidigt som du har ett lantbruksintresse så vet vi att du kommer att trivas hos oss. Vi är en mindre anläggning med ett sammansvetsat gäng som har kul på jobbet samtidigt som vi strävar efter goda resultat. Vi har högt i tak och vill att du kommer med egna idéer för att få anläggningen att växa än mer.

I denna rekrytering samarbetar vi med SmartReks Rekryteringspartner Carina Olsson. Önskas ytterligare information är du välkommen att kontakta Carina på: 0722-781769. Välkommen att sända din ansökan till: ansokan@smartrek.se . Rekrytering sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen

Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.


Hitta hit

Visa var