Undersköterska med erfarenhet demens

Om jobbet

Omsorgsarbete enligt socialtjänstlagen och att på delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av demens eller har annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi lägger stor vikt vid att Du är flexibel och att Du har en förmåga att samarbeta med andra yrkeskategorier.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 600 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

arbetstid enligt schema, dagtid, kvällstid och helger
Jobbfakta
Ort
Sjöbo
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Mejla eller ring Emma Bech, 0416-272 33

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet. Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder.