Orderhantering, kundtjänst och videoproduktion

Om jobbet

Ditt främsta fokus är att hantera beställningar och lager, det innefattar även kundservice via telefon, mejl och vid kundbesök samt hantering av in och utgående leveranser, stora som små. Cirka 30% av tjänsten innebär att jobba med sociala medier, skriva texter och beskrivningar för webbshoppen samt video och fotoproduktion för webben. Detta är en roll som kräver en hel del driv och självständighet för att skapa nya möjligheter för Kaffebrus på webben och i Skåne-trakten när det gäller workshops i vår studioverksamhet. Eftersom våra kunder alltid går först hanterar du beställningar och kundärenden i första hand och sociala medier/marknadsföring i den mån det finns tid och utrymme. För rätt person finns det stora möjligheter att växa in i rollen och ta ansvar.

Eftersom arbetet är mycket självständigt behöver du vara självgående och uthållig men också kreativ. Vi tror att du trivs med de rutinuppgifter beställnings- och lagerarbete innebär men att du också har ett brinnande intresse för film, foto och att skriva lockande texter.

Självklart är det ett stort plus om du älskar foto- och filmprodukter såväl som kundkontakt! Tidigare erfarenhet av e-handel är meriterande och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kanske har du en bakgrund inom försäljning eller tidigare lagerarbete? Sök redan idag om du är intresserad eftersom vi arbetar med löpande urval! Maila oss på info@kaffebrus.com om du har frågor.
Jobbfakta
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Kaffebrus är en webbshop som fokuserar på att erbjuda ett brett sortiment av unika kameratillbehör, videotillbehör samt kompletta studiolösningar för privatpersoner, företag och skolor. Bland våra kunder återfinns bland annat Aftonbladet, Bonniers, Clas Ohlson, H&M, IKEA, SVT, Skatteverket, Tailor Store, Tullverket och Utbildningsradion. Vårt lager ligger i Ystad där vi även har en fullt utrustad hyrstudio.


Hitta hit

Visa var