Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobba som truckförare på Schenker i Växjö

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett flexibelt och utvecklande extrajobb? Vår spännande samarbetspartner välkomnar dig till en möjlighet där du kan kombinera annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier, eget företag eller annat deltidsjobb, med ett aktivt arbete!

Information om uppdraget:

I arbetsuppgifterna ingår främst truckkörning men kan även tillkomma registrering med handdator samt sortering av gods och paket. Vissa administrativa arbetsuppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registreringar i våra system kan ingå i tjänsten. Förutom arbetskamraterna på DB Schenker kommer du att ha ett nära samarbete med dess chaufförer och i vissa fall kunder. Arbetstiderna är förlagda under kvälls- och nattid, mellan 15-19 och 02-06. Det innebär en bra möjlighet att kombinera studierna med extrajobb för dig som vill dryga ut studentkassan.

Det finns ett preliminärt behov under sommaren v.28, 30, 32 och 34 och kan komma att bli mer. Därför ser vi gärna att du som söker kan arbeta under denna period.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete samt har truckkort. Körkort är meriterande för tjänsten.

Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla och noggrannhet. Du är stresstålig och kan arbeta under viss tidspress. Du gillar att jobba i grupp och har ett flexibelt förhållningssätt. Krav på A1 och B1 truckkort, resterande behörigheter är meriterande.

Om arbetsgivaren:

Schenker är ett globalt logistikföretag som erbjuder omfattande transport- och logistiklösningar över hela världen, inklusive land-, sjö- och flygtransport, samt lagerhantering och supply chain management. Med avancerad teknik och expertis strävar Schenker efter att uppfylla kundernas behov på ett hållbart sätt. De är en ledande aktör inom branschen och fortsätter att forma framtidens logistik.

Sökord: Truckförare, Växjö, Schenker, Extrajobb

Sökord: Truckförare, Växjö, Schenker, Extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com