Yrkesarbetare till Driftområde Arboga

Om jobbet

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur samt nybyggnation. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet i Svevia. Vi söker en yrkesarbetare till Division Drift med placering i Arboga.

Tjänsten: Som vägvakt blir du en viktig del av teamet i Arboga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra väginspektion med tillhörande arbetsuppgifter samt övriga arbetsuppgifter förekommande inom drift och anläggning. En viktig del av arbetet består i att identifiera, återrapportera och åtgärda brister samt bistå arbetsledningen i planering och avhjälpande av brister. I rollen som vägvakt kan du även komma att arbetsleda medarbetare och underentreprenörer. Tjänsten innebär stort ansvar för det egna arbetet och jourtjänst är förekommande.

Kvalifikationer: Du är en självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. Vi söker dig med gymnasieutbildning, och har du erfarenhet inom drift- och anläggningarbete är detta meriterande men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar tekniska hjälpmedel och har god IT-vana. B körkort är ett krav och C-körkort och YKB är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken Sök tjänsten - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta tf platschef Robin Steen, tfn 021-16 40 11. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Jobbfakta
Ort
Arboga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.