Vi söker skolsköterska till Kungsörs skolor

Om jobbet

Arbetsplatsbeskrivning
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Och just i Kungsörs kommun har vi ett av Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig.

Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen.

Det finns fyra grundskolor i Kungsörs kommun; Västerskolan, Hagaskolan, Björskogsskolan och Kung Karls skola. De tre första skolorna är för barn i skolår 1-5 med tillhörande förskoleklass. Avstånden inom tätorten är små och tätortsskolorna ligger relativt nära varandra. Björskogsskolan, ligger i samhället Valskog. Kung Karls skola är idag kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. Den nya skolan som blir för år 4-9, kommer att stå färdig under höstterminen 2017.

Arbetsbeskrivning
Vi söker ytterligare en skolsköterska till våra grundskolor. Som skolsköterska arbetar du självständigt med förebyggande och hälsofrämjande arbete i form av hälsosamtal, hälsokontroller och lagstadgade vaccinationer. Vissa mindre medicinska insatser ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i skolornas elevhälsoteam och samarbeta med övrig elevhälsopersonal på skolorna.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska med vidareutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska med förskrivningsrätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid god social förmåga och samarbetsförmåga.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2016-10-30
Referensnummer: A607673

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Lars-Erik Lindvall
Bitr. Barn- och utbildnings-chef
0227-600245
lars-erik.lindvall@kungsor.se

Facklig företrädare
Mimmi Högblom, Vårdförbundet
021-10 41 66

Övrigt
Vi kan komma att påbörja rekryteringen innan ansökningstidens utgång.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer: www.kungsor.se
Jobbfakta
Ort
Kungsör
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Lars-Erik Lindvall, 0227-600245

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget