Vi söker glasfiberarbetare till vår anläggning i Västerås

Om jobbet

Vi kan glädjande konstatera att vi fortsatt har en väldigt god beläggning på flera av våra enheter i Västerås. För att på ett bra sätt kunna möta våra kunders stora förtroende och ökade efterfrågan så behöver vi förstärka med kompetenta medarbetare.

Medarbetare till vår plastavdelning Plastarbetet hos oss innebär att självständigt göra alla moment från ax till limpa vid framtagning av färdiga plastdetaljer, göra sina egna formar, slipning, laminering med glasfiber/ polyester. Tidigare erfarenhet är meriterande och ett önskemål men inget absolut krav. Det är ett väldigt självständigt arbete med höga krav på kvalitet och personligt ansvar. En del av arbetet görs även ute på fält.

Hos oss blir du del av ett engagerat gäng som vistas i fina lokaler med ny teknik. Vi sätter alltid kunden i fokus och tar gärna emot idéer från medarbetare som leder fram till att vi får en ännu bättre arbetsplats. De flesta hos oss arbetar i grunden dagtid men skiftarbete förekommer. Det finns stora möjligheter att få jobba på flera av våra olika enheter.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

VI är ett av landets absolut främsta företag inom rostskydd och industrilackering. Vi är ca 150 medarbetare som finns fördelade på de 12 olika enheter som i huvudsak finns regionalt i Västerås och Örnsköldsvik. Vi har moderna lokaler/utrustning och alltid som målsättning att vara längst fram vad det gäller teknik och utveckling. Vårt företag är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (yttre miljön) och
OHSAS 18001 (arbetsmiljön)


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var