Verkstadstekniker

Om jobbet

Vi söker personal till vår verkstad i Västerås:Verkstadstekniker Entreprenad

Som tekniker hos oss
kommer du att jobba i ett glatt team med främst varumärkena JCB-Atlas-Terex. Du kommer att få arbeta såväl i verkstaden som i fält med servicebuss. Visst jourarbete kan förekomma. Du skall vara positiv som person och sätta kunden i första rum. Du har högt tekniskt intresse och har gått fordonsteknisk utbildning. Du skall vara duktig på el, data och hydraulik. Du skall ha god kunskap i svetsning och behärska det svenska och engelska språket. Meriterande är om du har några års erfarenhet av liknande sysslor.

Verkstadstekniker Traktor och Tröskor

Som tekniker hos oss
kommer du att jobba i ett glatt team med främst New Holland och Case traktorer och skördetröskor. Du kommer att arbeta såväl i verkstaden som i fält med servicebuss. Visst jourarbete kan förekomma. Du skall vara positiv som person och sätta kunden i första rum. Du har högt tekniskt intresse och har gått fordonsteknisk utbildning. Du skall vara duktig på el, data och hydraulik. Du skall behärska det svenska och engelska språket. Meriterande är om du har några års erfarenhet av liknande sysslor.

Ansökan till tjänsterna sändes till Torbjörn Jansson Vivelgatan 5, 721 35
Västerås eller mail: tja@pontuswidenmaskin.se som även svarar på dina frågor på
070-3130031
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Kontakt

Mejla eller ring Torbjörn Jansson, 070-3130031

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Pontus Widén Maskin AB i Västerås är sedan november 2015 en del i Traktor Nord företagen med verksamhet även i Uppsala och
Södertälje. Tillsammans är vi 68 anställda med en årlig omsättning på ca 400 mkr. Vi har nu etablerat varumärkena New Holland, Case och JCB i Västerås verksamheten, vilket gör att vi nu söker fler medarbetare som vill jobba i en spännande och expanderande verksamhet.


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var