Utbildningsstrateg till Verksamhetsområde vuxenutbildning

Om jobbet

Social- och arbetsmarknadsnämnden svarar för individ- och familjeomsorg, försörjningsstöd, arbetsmarknadsinsatser och kommunal vuxenutbildning. Vi har utvecklat ett strukturerat utvecklingsarbete och genomgått en organisatorisk förändring som gör att verksamheten nu har utgångspunkt i ökat brukarperspektiv genom samverkan och helhetssyn.

Vuxenutbildning med Komvux, Svenska för invandrare (SFI), Lärcentrum, Lärvux, söker en utvecklare med fokus på Köpings utveckling genom vuxenutbildningen och lärcentret.
Kompetenscenter är ett Lärcentra som är den lokala mötesplatsen för studenter som studerar på högskola via distans. Vuxenutbildningen är mötesplats för människor och mäklare av utbildningar.

Arbetsuppgifter
Du arbetar på uppdrag av vuxenutbildningens ledningsgrupp. Du kommer att omvärldsbevaka forskning inom skolområdet och den pedagogiska utvecklingen med syfte att ta fram förslag och driva olika utvecklingsprojekt.
Du kommer att granska marknaden, inhämta kunskap och information från olika branscher, offentliga instanser och samarbetspartners för att komma med förslag och idéer till nya utbildningar. Samarbete inom kommunen och länet/regionen är en viktig del av innehållet i tjänsten. Även framskrivning av yrkeshögskoleansökningar eller utbildningsförslag för andra utbildningsformer ingår.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning samt relevant erfarenhet för uppdraget. Du har ett utvecklingsorienterat arbetssätt med god förmåga att samarbeta, arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har också god kunskap om olika skolformer och god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt.

Övrigt
Köpings kommun strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Köpingsbornas behov.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-11-01
Ange referens: SAF 2016/38

Kontaktpersoner
Rektor Anna-Klara Sjölund, 0221-255 20

Fackliga kontaktpersoner
LR Kaisa Engman Fors, 0221-25471
Lärarförbundet Lotta Jansson, 0221-25403
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Administration & Ledning
Kontakt

Ring Anna-Klara Sjölund, 0221-255 20

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Vi är omkring 2 000 medarbetare som jobbar i Köpings kommun. Tillsammans underlättar vi vardagen för invånarna på olika sätt. Vi ser till så att samhället har bra skola, vård och omsorg liksom andra nödvändigheter som fungerande gator och vattentillförsel. Att jobba i kommunen ger dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Du jobbar för människors bästa och för att vi ska kunna ha ett bra liv. Frågar du oss så har vi Sveriges viktigaste jobb.