Utbildningsledare till Västerås Yrkeshögskola

Om jobbet

Vill du vara med och bidra till kompetensförsörjning där den verkligen behövs?

Om tjänsten


Västerås Yrkeshögskola utformar och bedriver yrkeshögskoleutbildningar. Detta sker i nära samarbete med rekryterande arbetsgivare som efterfrågar kompetensförsörjning inom specifika yrkesområden. Utbildningarna uppdateras kontinuerligt utifrån arbetslivets behov. Vår drivkraft ligger i att forma de studerande till att bli attraktiva på arbetsmarknaden och därmed leverera högaktuell kompetens till arbetsgivare så att de tillsammans kan möta framtidens utmaningar.
Vi är ett litet team på fyra personer, i teamet ingår utbildningsledare, skoladministratör och enhetschef. Resterande personal är utbildningskonsulter som anlitas för respektive kurs. Som utbildningsledare rapporterar du till Enhetschef
Som utbildningsledare ansvarar du för att planera och leda det dagliga arbetet för pågående utbildningar, samt medverka till att utveckla och ansöka om nya utbildningar. Att vara utbildningsledare på yrkeshögskola går att likställa som projektledare då utbildningarna bedrivs som projekt.
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar nätverkande, ledarskap, coaching, utveckling, administration samt informations inhämtning och sammanställande av information.
Du medverkar i utbildningens samtliga tre steg; ansökan, planering och genomförande


Ansökan- Att utveckla och ansöka om befintliga och nya bildningar

Planering- Planera inför utbildningsstart genom att upprätta kursplaner, anlita föreläsare i form av utbildningskonsulter, rekrytera elever, planera upplägg och schemaläggning.

Genomförande- Leda och utveckla utbildning som bedrivs genom att anskaffa och kvalitetssäkra praktikplatser, coacha studerande, sammankallande i ledningsgruppen, arbeta med uppföljning och kvalitetsutveckling.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom något av branschområdena automation, energi, bygg,vård IT, och/eller ekonomi.

För att lyckas i rollen är du självständig och drivande, med ett sinne för struktur. Du är lyhörd och genuint intresserad av kundens behov samt har förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du förstår också värdet av affärsmannaskap och samarbete med andra inom teamet för att åstadkomma goda resultat. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Att använda internet och digital teknik i arbetet är naturligt för dig och du gillar att utveckla processer till att bli mer effektiva.
Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förhållanden.
Meriterande är om du har en bred branschkunskap och ett stort nätverk inom området.

Om anställningen

Uppdraget som utbildningsledare är ett konsultuppdrag på 100%. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden. Uppdraget inleds med en sexmånaders provanställning hos Adecco Sweden, för rätt person finns möjlighet till övertag av kunden. För denna tjänst tillämpas individuell lönesättning.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många mindre företag. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar en lämplig kandidat därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 11/12-2016. Du ansöker genom att registrera dig i vår databas. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Vi tar endast emot ansökningar via vår databas och beaktar inte ansökningar via e-mail.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Edström på 021-470 29 20.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Administration & Ledning
Kontakt

Ring Elisabeth Edström, 021-470 29 20

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.