Triennium expanderar i Västerås och söker 3 fastighetstekniker!

Om jobbet

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet,
VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.

Triennium Fastighetsentreprenad AB har idag ett 50-tal anställda och finns på ett flertal orter från Malmö till Östersund. Nu expanderar vi och söker nu tre fastighetstekniker till Västerås.

Arbetsuppgifterna
  • Rondering och skötsel av fastigheterna
  • Reparationer och underhåll
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation etc.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig
som har erfarenhet av fastighetsteknik, gärna i kommersiella lokaler. Utbildning inom fastighet/drift är starkt meriterande, alternativt kan du vara elektriker, rörmokare eller ventilationstekniker. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, serviceinriktad, självgående och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Din ansökan vill vi att du skickar till mattias.gustafsson@triennium.se. Urval kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget