Teknikkunnig kundmottagare till bolag inom stadsnät

Om jobbet

Nu är drömjobbet här! Företaget där du har kul på jobbet, mår bra med dina härliga kollegor samt där du har möjligheten att få klättra i din karriär! Vi söker dig som är teknikkunnig och har förmågan att ge kunden den bästa servicen. Nu har du världens möjlighet att få arbeta på ett spännande bolag där alla är lika värda!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Köpings Kabel-TV:s räkning en kundmottagare på heltid. Företaget växer och behöver förstärkning till deras kontor i Köping.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmottagare kommer du att välkomna nya och gamla kunder i kundcentret. Du kommer ingå i en grupp om 9 personer där man arbetar med olika frågor men backar upp varandra när det behövs. Du kommer att hjälpa kunderna med olika frågor gällande fakturor, teknik och andra allmänna frågor. Förutom att teckna nya avtal så ska du även bistå med teknisk support gällande olika tjänster. Du kommer även att arbeta mycket med telefonen som redskap då du kommer att kontakta kunder samt boka in servicetekniker på hembesök.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och välkomna kunder.
 • Skriva avtal och fakturor.
 • Agera support och hjälpa kunder med olika IT frågor.
 • Boka in hembesök för servicetekniker.
Tjänsten passar dig som är genuint teknikintresserad och har lätt att ta till dig av den ständigt pågående teknikutvecklingen.

Vi söker dig som

Vill det lilla extra och har lätt för att prata med människor. Du har minst två års arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund från gymnasiet, högre utbildning är meriterande. Du har goda kunskaper vad gäller persondatorer (Mac och PC), operativsystem (Windows, Android och iOS) och Microsoft samt Apple´s mjukvaror. Du besitter goda kunskaper inom nätverk och TCP/IP samt Wi-Fi, gärna dokumenterade. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift. Fler språk är meriterande då vi har många olika kunder som talar olika språk.

Du som söker:
 • Har läst teknikprogrammet på gymnasiet.
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet.
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper gällande persondatorer samt nätverk.
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning, teknisk support, administration, kundmottagning eller liknande men det är inget krav.

Eftersom du kommer behöva förklara och hjälpa kunder så ser vi att du som söker är serviceinriktad, pedagogisk och flexibel. Du har god social kompetens och stimuleras av mycket kundkontakter. Eftersom du kommer att ha många bollar i luften så är det oerhört viktigt att du är strukturerad, kommunikativ och mån om att ge en kvalitativ service. Vi tror också att du är genuint teknikintresserad och har lätt att ta till dig av den ständigt pågående teknikutvecklingen.

Övrig information
 • Start: 2/1-2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Köping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Köping Kabel-TV AB Köpings Kabel-TV AB är ett helägt dotterbolag till Köpings Bostads AB. Företaget äger och utvecklar stadsnät inom Köpings- och Kungsörs kommuner. Vi producerar och säljer bredbandstjänster samt traditionella analoga och digitala TV-tjänster. Bolaget omsätter ca 44 mkr och vi är idag 8 personer inom bolaget i en koncern om sammanlagt ca 150 personer. Företaget växer och vi är nu i behov av att förstärka vår organisation med en tekniskt kunnig och engagerad medarbetare till vårt kundcenter. Har man börjat jobba här så stannar man!

Vi är certifierade i enlighet med ISO 14001.