Statiker/Byggnadsingenjör till expansivt konsultföretag inom byggnadskonstruktion

Om jobbet

Nu söker vi en Statiker med några år i branschen. Ditt arbete kommer främst att bestå av gängse förekommande statiska beräkningar, såsom t ex lastnedräkningar, dimensionering av stål, betong och trä-konstruktioner. Vi arbetar mycket tillsammans i gruppen där alla utvecklas inom sina intressen kombinerat med behovet inom gruppen. Vi tror att du har civil eller högskoleingenjörsexamen, med några års erfarenhet av byggprojektering och byggnadsteknik.

Vi tror att du är en öppen, glad och positiv person med vilja att utvecklas. Placering i Västerås eller Strängnäs
Jobbfakta
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Carpri AB är ett litet företag med fem personer verksamma som byggledare och tekniska konsulter inom samhällsbyggnad, husbyggnad och byggprojektledning.
Vi sitter i Strängnäs sedan 2007 och har precis startat upp ett kontor i
Västerås.

Vi arbetar efter vårt kvalitetsledningssystem som baseras på
ISO 9001 och värdesätter de personliga utvecklingsmöjligheterna högt inom gruppen. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

Carpri AB utför konstruktionshandlingar, bygglov, element-, montage- och smidesritningar. Våra konstruktionsuppdrag omfattar såväl nybyggnad som om- och tillbyggnad och spänner över betong-, trä- och stålkonstruktioner. Våra tjänster sträcker sig från tidiga skeden, såsom utredningar och kontrollberäkningar, till färdigställande med slutdokumentation. Våra kunder finns bland industri, fastighetsbolag, byggentreprenörer och privata byggherrar.

Vi utför bl.a dimensionering och hållfasthetsberäkningar inom stål och betong. Med lång erfarenhet inom statiska beräkningar och ett gediget intresse utför vi stora som små dimensioneringsuppdrag. Vi arbetar bland annat med
FEM-Design 3D Structure inkl. betongdimensionering enligt Eurocode EC2, samt ståldimensionering enligt BSK eller EC3 (EC1090-1).


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var