Söker 15-20 st till snöskottning vid skolor/förskolor (67188)

Veterankraft · Övrigt · 29 jan

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig möjligheten att få njuta av naturen på din arbetstid. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att skotta snö. Vi söker nu för kunds räkning snögubbar/snögummor som ska agera snöskottare. Är det mer än 5 cm snö, ska vi bege oss ut och skotta samt sanda hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Handskotta entreer vid skolor/förskolor inom Västerås. Storleken på skolor varierar så i vissa fall jobbar man i par.
Fr.o.m 1:a januari gäller avtalet med kunden.
Det antal skottare vi behöver är 15 till 20 st.

Vem är du?

Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Älskar snön, men ogillar den på marken, och vill därmed fortast möjligt skotta bort den.

Ansökan

Vid intresse vänligen ring någon av nedanstående kontaktpersoner.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Övrigt

Ring Bertil Andersson, 021-580 24 00

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.