Skadedjurstekniker

Nomor AB · Övrigt · 23 dec

Om jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker skadedjurstekniker för
tjänstgöring i region mitt, placeringsort Västerås, som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden.
Du kommer att arbeta med skadeförebyggande inspektioner, fågelsäkring, saneringar mot skadedjur och andra tjänster vi erbjuder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud under de perioder det är lugnare med övriga uppdrag. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.

Allmän visstidsanställning,
heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Utbildning för tjänsten får du ut av oss och du kommer även att gå dubbelt med våra tekniker innan du kommer att besöka kunder på egen hand.

Din profil

Du är kommunikativ och
serviceinriktad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda relationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort erfordras.

Det är en stor fördel om du har
erfarenhet från servicebranschen.

Ytterligare information

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 23 december. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till hans.norman@nomor.se och märker din ansökan med
"Skadedjurstekniker Västerås". Eventuella frågor besvaras av regionchef
Hans Norman på telefon 070-298 38 88.

Du finner mer information om
företaget på www.nomor.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Hans Norman, 0702983888

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Om Nomor AB (publ)

Nomor är ett publikt svenskt
aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.

Till våra huvudkunder hör
försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var