Sjuksköterska, ta chansen att göra ditt önskeschema

Om jobbet

Om uppdraget

Till vår kund i Västmanland söker vi sjuksköterska under hösten. Kunden är ett sjukhus som har behov på flera avdelningar, välj en eller jobba på flera samtidigt. Det finns stor möjlighet att arbeta på flera avdelningar för att få variation. Du får gratis boende och resor.

Ta möjligheten att själv styra din arbetstid och tjänstgöringsgrad.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter varierar på de olika avdelningarna.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har arbetat i Cosmic tidigare. Stor vikt lägss vid personlig lämplighet.
Jobbfakta
Ort
Hallstahammar
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Tina Sundman, 070-2571400

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget