Servicetekniker till Cramo sökes

Uniflex · Övrigt · Sista dagen!

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu för Cramos räkning en servicetekniker till deras depå i Västerås.

Som servicetekniker kommer du att ingå i ett team på några personer och du arbetar i huvudsak med returhantering, lastning och lossning av maskiner och tillbehör. Du kommer att göra felsökning och enklare reparationer samt utföra underhåll på maskinparken som bl.a består av byggtorkar, anläggningsmaskiner och bodar samt elutrustning. I arbetet ingår även rengöring av maskiner, truckkörning och även en del administrativt arbete så som skapa serviceorder göra lagerflyttar, inköp av tillbehör med mera.

Vid hög belastning på depån kommer du även att stötta innesäljarna i butiken med försäljning och merförsäljning samt maskinuthyrning i butik och per telefon. Du kommer att ge råd, service, information och instruktioner till kunder. I arbetsuppgifterna vid disk ingår dessutom att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter, debitera ev. kundskador samt beställa reservdelar.

Personliga egenskaper

För att trivas i denna tjänst bör du ha ett maskin- byggtekniskt intresse. Har du utbildning inom eller erfarenhet ifrån bygg- maskinbranschen eller liknande är det en stor fördel. Det är meriterande om du behärskar engelska i tal och skrift samt har truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterat arbete.

Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Då du är ansiktet utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

B körkort och fullgjord gymnasieutbildning är ett krav.
Arbetet kräver även att du har god datavana.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Ansöker gör du via vår hemsida www.uniflex.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Övrigt
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.