Säljare mot byggindustri Mellansverige till Distex AB

Distex AB · Försäljning · 11 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som med stort driv och engagemang vill ta dig an en ny utmaning inom försäljning. I din roll som säljare mot byggindustri på Distex kommer du att sälja Distex produkter till återförsäljare, välkända byggkedjor, byggindustrier och till prefab-industrin. Du får ett mycket bra och informativt underlag för den nykundsbearbetning du ansvarar för. Du får också ansvara för ett antal befintliga kunder i din region redan från start. Merparten av den försäljning du driver sker med produktkataloger men det sker också en löpande produktutveckling på Distex varpå din förmåga att fånga nya behov hos kunderna är mycket god. Den region du kommer att ansvara och verka inom består av länen; Dalarna, Västmanland, Gävleborg, Uppsala, Stockholm, Örebro, Södermanland och Östergötland. Offerter och order hanterar du effektivt med direkt access in i systemet från din bärbara dator.

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och som har tidigare erfarenhet av en säljande roll på fältet samt någon form av kompetens eller erfarenhet från betong- eller byggindustri. Datorn är en del av din vardag och ett arbetsredskap du använder utan problem.
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för oss. Du är oerhört driven och målinriktad. Att ta eget ansvar, ta initiativ och vara kreativ i ditt arbete trivs du med. Din förmåga att skapa och bibehålla affärsrelationer är mycket god liksom din uthållighet för att nå nya försäljningsframgångar. Du är aktiv och initiativtagande i dina kundrelationer och kommer till avslut. Att ansvara för ett eget distrikt och skapa egna och gemensamma försäljningsframgångar finner du självklart väldigt stimulerande. Som ett led i att eftersträva en jämn könsfördelning välkomnar vi varmt kvinnliga sökanden.

Lämpliga bostadsorter för det angivna distriktet tror vi kan vara regionerna kring Eskilstuna, Örebro, Uppsala, Norrköping eller Västerås. Du utgår från hemmet och behöver vara beredd på att resor och övernattningar är en del av din arbetsvecka. Det är din planering och förmåga att skapa effektivitet som ligger till grund för ditt resande. En gång per kvartal vill vi att du besöker Distex på huvudkontoret i Kristianstad.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker? Vi ser mycket framemot din ansökan så tveka inte att skicka in din ansökan till oss via vår hemsida www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 11/12 2016. I denna rekrytering samarbetar Distex AB med Maxkompetens- vid frågor kontakta Therese Hulte på 044-7814480 eller therese.hulte@maxkompetens.se

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Distex Byggsystem AB är ett företag i Kristianstad, som levererar produkter till betong- och byggindustrin. Bolaget grundades 2010 och är bl a etablerat som avtalsleverantör till ett antal rikskända byggkedjor. Det finns idéer och ambitioner om bolagets fortsatta utveckling. Målet har hela tiden varit långsiktigt och det är nu dags att ta nästa steg i form av ytterligare en anställd som kan utveckla ett framgångsrikt försäljningsarbete i Mellansverige. Kvalitet och leveranssäkerhet är ledorden för Distex. Omsättningen väntas bli ca 5,5 mil 2016 och man är nu två anställda. Läs gärna mer på www.distex.se Bolaget ingår i en mycket stabil och välmående koncern Estrids AB med en mycket positiv tilltro till framtiden.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Therese Hulte, 0447814480

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.