Säljare inom VVS till region Stockholm

Om jobbet

Arbetar du inom VVS- eller ventilationsbranschen och drivs av nöjda kunder? Den här tjänsten är för dig som är kunnig inom branschen och vill arbeta inom ett utvecklingsinriktat företag med affärsidén att erbjuda produkter och professionell kunskap som ger lösningar för lönsamma och effektiva hydroniska system, till både installatör och slutkund inom professionella fastigheter.

Tjänstebeskrivning
Som säljare med budgetansvar kommer du att arbeta med uppsökande försäljning gentemot VVS-konsulter, entreprenörer och grossister. Du står för en aktiv bearbetning som bl.a. innebär telefonsamtal, kundmöten och marknadsaktiviteter. Offertuppföljning och affärsavslut ligger naturligt i tjänsten, men ditt försäljningsarbete innebär även en rådgivande roll där du bygger relationer och stöttar kunder i produktval och projektoptimering. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag, med ett starkt varumärke, där människor och relationer är viktigt. Tjänsten innebär en del resande men majoriteten av din tid spenderar du i Stockholm och Mälardalen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god erfarenhet och förståelse av VVS-, kyl-, eller ventilationsbranschen. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning sedan tidigare och har du erfarenhet inom styr- och reglerteknik är det en merit. Vi tror att ett trevligt sätt, stort engagemang och eget driv är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Du har en utbildningsbakgrund inom energi och/eller VVS-byggteknik, samt datavana och goda kunskaper i Officepaketet.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 0766-47 16 71.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.