Säljare eftermiddag/kväll

Om jobbet

Vi i Västerås söker dig som vill jobba som säljare på ett nytt spännande uppdrag.

Din arbetsuppgift är att genomföra försäljningssamtal till vår uppdragsgivares kunder. Du kommer att arbeta med telefon och dator som verktyg och varumärket du jobbar med är väl känt.

Givetvis är det en fördel om du har erfarenhet av försäljning, men eftersom du får utbildning och utveckling av våra säljcoacher så är det inget absolut krav.
För att passa in och trivas hos oss ska du vara lyhörd, pålitlig och ha en positiv inställning. Naturligtvis har du lätt för att skapa nya relationer, är driven och gillar att jobba mot uppsatta mål.

Vi som jobbar på Silentium Västerås är ett ungt, glatt gäng som har roligt på jobbet och som jobbar intensivt och målinriktat. Vi sitter i fräscha lokaler i Melkerhuset, centralt i Västerås.

Arbetstider: måndag - torsdag 12:00 - 21:00, fredag dagtid. Tjänsterna kommer att tillsättas allteftersom så sök så snart du kan.
Fast timlön.
Vi har kollektivavtal och egen fackklubb.

Skicka din ansökan till: jobbaivasteras@silentium.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Silentium arbetar med försäljning och service. Våra uppdragsgivare finns inom flera branscher bl.a. inom telekom- bank- och försäkringsbranschen. Våra kontor finns i Stockholm, Västerås och Boden. Sedan starten 1998 har vi haft en stadig utveckling och är idag totalt 250 medarbetare. Vi är en stabil arbetsgivare med god lönsamhet och trygga arbetsvillkor.

Silentium värderar drivkraft och ett positivt tankesätt. Hos oss finns det därför många olika utvecklingsmöjligheter, hjälpsamma kollegor och en företagskultur med stor gemenskap.


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var