Säljare Dagligvaruhandeln

Om jobbet

Säljare Dagligvaruhandeln

Västmanland - Örebro län - Södermanland

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, helst inom dagligvaru- eller servicehandeln. Du brinner för att göra affärer, har ett starkt inre driv och trivs i ett högt tempo. Din ambition är att komma till ett företag med en stark vinnarkultur som lägger stor vikt i att du skall trivas och ha kul på jobbet.

Ditt distrikt kommer att omfattas av en väl inarbetad kundstock i Västmanland - Södermanland och Örebro län med omnejd. Du kommer att ingå i ett team av 4 kunniga, lyhörda, motiverade, resultat och målinriktade säljare på region Norr, totalt i Sverige är vi idag 15 medarbetare i säljkåren.

Vi vill att du har egenskaper som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare och att du känner en stark vilja och glädje i att sälja och vägleda distriktets kunder.

Ditt praktiska arbete innebär besök hos dagligvaruhandeln, där din primäruppgift blir att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet. Du ska också hjälpa butikerna att förbättra sin volym och lönsamhet med hjälp av våra produkter.

Vi vill att du trivs i ett högt tempo och är en tävlingsmänniska som vill växa tillsammans med oss. Lämplig bostadsort är i Västerås med omnejd.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa säljchef
Stefan Andersson tel. 0704-100022. Vi ser fram emot din ansökan, intervjuerna kommer att ske löpande.

Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på www.toms.se och mer om Anton Berg på www.anthonberg.se Sökord: DVH, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Konsulent, Säljkonsulent, Regionsäljare, Distriktsäljare, Account Manager
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!