Säljande logistikansvarig 75 % Fagersta

Om jobbet

Varför jobba hos oss?

JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap.
Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen.

Vad kan du förvänta dig?
  • Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
  • Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga.
  • Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört.
  • Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls.
Hur kan du göra skillnad, varje dag?
  • Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna.
  • Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
  • Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor.
  • Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats.
Nyfiken?

Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare.

Tjänsten är på 75 %.

Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 21 november.

Avtalstyp

1. Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Deltid
Jobbfakta
Ort
Fagersta
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med 2.000 butiker i 34 länder och 17.000 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att utbreda sig i hela världen. Koncernen ägs av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,5 miljarder euro.


Hitta hit

Visa var