Robotoperatörer sökes för uppdrag i Köping!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av att arbeta med skärande bearbetning? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco Robotoperatörer för uppdrag i Köping!

Om jobbet

Arbetsuppgifterna består av att ladda material, övervaka, kvittera larm, göra operatörskontroll m.m. I arbetsuppgifterna ingår även att köra truck och travers. Du kommer att arbeta två-skift.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet som robotoperatör eller maskinoperatör och har jobbat med skärande bearbetning. Du har också erfarenhet av felsökning. För att klara arbetet måste du ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, engelska är meriterande. Du har körkort, tillgång till bil och giltigt truck- och traverskort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är ansvarsfull och noggrann i arbetet. Du är säkerhetsmedveten, teknikintresserad och har viljan och drivet. Tror du att du är den vi söker? Tveka inte och sök redan idag då uppdragen ska tillsättas snarast!

Om anställningen

Uppdragen som robotoperatör är konsultuppdrag på heltid med löpande tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker med CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Vi beaktar endast ansökningar via vår hemsida.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.