Resande Brännartekniker till Sarlin Furnaces AB

Om jobbet

Sarlin bygger, utvecklar, moderniserar och utför service på ugnar för värmebehandling av järn, stål, aluminium, zink och andra metaller. Vi har lång erfarenhet från ett brett område, från värmebehandlingsugnar till automatisk materialhantering och processövervakningssystem. Vi har Sveriges största serviceorganisation för industriugnar. Läs gärna mer på www.sarlin.se.

Sarlin är ledande i Norden på industriugnar och tillhörande kringutrustning. Våra kunder efterfrågar våra kvalificerade service- och underhållstjänster i allt större utsträckning. Nu rekryterar vi två Brännartekniker till Västerås och en till Göteborg. Rekryteringen utgör en viktig del av Sarlins utveckling nu när vi tar steget fullt ut och blir det kompetenscentrum som marknaden efterfrågar.

Har du erfarenhet av service- och underhållsarbete inom industrin? Är du självgående och vill ha ett omväxlande arbete ute på fält? Då ska du söka den här tjänsten!

Avdelningen
Sarlin Furnaces AB är ett bolag i den finska Sarlinkoncernen. Bolaget agerar fristående och har en egen ledningsgrupp och styrelse. Sarlin Furnaces har ca 30 medarbetare i Västerås och ett säljkontor i Göteborg. Inom Sarlin Furnaces avdelning Service och Produktion arbetar knappt 15 tekniker med service- och underhållsarbeten relaterade till industriugnar. Arbetet sker ute hos våra kunder, som är framgångsrika företag huvudsakligen inom den svenska stål-, metall- och verkstadsindustrin.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du utför service- och underhållsarbeten på våra kunders industriugnar med kringutrustning. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt plan och ger förslag till teknisk problemlösning och förbättringar. Servicerapportering, kundvård och att ta initiativ till merförsäljning är andra viktiga delar i rollen. Som Brännartekniker omfattar dina arbetsområden mekanik, IT, data och el. Sarlins kunder finns främst i Mellansverige, men det förekommer även tjänsteresor inom övriga Sverige och Europa.

Vem trivs här?
Vi tror att du har erfarenhet av service- och underhållsarbete inom industrin, gärna på områdena industriugnar, gas och el. Du har goda kunskaper inom mekanik och svets men även inom styr och regler, data och grundläggande el. Elbehörighet och kunskaper inom PLC är starkt meriterande. Det är bra om du har erfarenhet av fältarbete eftersom merparten av arbetet är förlagt ute på fältet. Tjänsten ställer krav på B-körkort och goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Med ett stort intresse för industrianläggningar och god kompetens inom din yrkesroll, är du en person som representerar Sarlin på ett förtroendeingivande och kundorienterat sätt. I en roll med stor frihet under ansvar, arbetar du självgående och effektivt och tar egna initiativ för att lösa kundens behov.

Intresserad?
Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten så snart som möjligt och senast den 11 december 2016. Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Ulrika Matsson på telefon 021-15 18 18.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Ulrika Matsson, 020-15 18 18

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget