Om jobbet

Vi söker en skicklig medarbetare som är intresserad av att tillsammans med ett projektteam ska driva inköpsarbetet i våra byggprojekt.

Din uppgift som inköpare innebär att strukturerat medverka i inköpen tillsammans med kollegor inom kalkyl, projektering och produktionlinjen. Uppdraget är att jobba för att våra projekt får de för Peab bästa villkoren och den lägsta totalkostnaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Operativ inköpare i anbuds- och projektfas, upphandlingsarbete samt säkerställa att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet
  • Kontinuerligt bevaka den lokala leverantörsmarknaden och relevanta leverantörers utveckling.
Vi söker dig med några års erfarenhet från inköpsarbete och/eller någon form av inköpsutbildning. Som alternativ har du flerårig erfarenhet från produktionsledet inom byggbranschen och operativt sysslat med inköps/avrops frågor. Som person har du ett entreprenörsinne, är driven och har ett intresse för inköp och affärsmannaskap. Du är en duktig förhandlare med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk med en förmåga att se till helheten i inköpsprocessen. Du är serviceinriktad och engagerad till ditt sätt. Eventuella resor i tjänsten sker huvudsakligen över dagen inom länet. Du förväntas ha B-körkort och egen bil.

Du kan enkelt på några minuter skicka en ansökan här.

Vi arbetar med löpande tillsättning.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lars-Erik Magnusson, Personalchef, 072-533 76 45,
Maria Frisk, Inköpschef, 054-852052,
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Inköp
Kontakt

Ring Lars-Erik Magnusson, Personalchef, 072-533 76 45

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.