Produktionsledare till Bulten

Om jobbet

Bulten AB (publ) är en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Produkterbjudandet sträcker sig från kundspecifika standardprodukter till kundanpassade specialfästelement och omfattar också teknisk utveckling, line-feeding, logistik-, material- och produktionskunnande. Bulten erbjuder ett Full Service Provider-koncept eller delar därav. Bulten AB (publ):s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Har du ett coachande ledarskap och drivs av att förbättra och utveckla? Då kan tjänsten som Produktionsledare på vår fabrik i Hallstahammar vara rätt för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Produktionsledare på Bulten erbjuds du ett mycket omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med att kommunicera, leda och följa upp processer och mål för ditt team. Du styr den dagliga driften och säkerställer att ni tillsammans levererar det som krävs till kund på det mest effektiva och säkra sättet. I rollen har du fullt personalansvar för dina medarbetare i gruppen och du ansvarar för att fortlöpande driva och utveckla dem framåt. Tillsammans med övriga produktionsledare arbetar du med att ständigt förbättra produktionens resultat på måltal inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad genom att arbeta med Lean. Du kommer också få vara delaktig i olika projekt som bedrivs. Du arbetar tätt ihop med din produktionschef, övriga produktionsledare och logistikavdelningen.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har erfarenhet av verkstadsindustrin och flera års erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande befattning. Du är mycket trygg i ditt ledarskap och du arbetar aktivt med att involvera och inspirera din omgivning för att tillsammans åstadkomma förändring och goda resultat. Detta gör du genom att vara en tillgänglig och synlig ledare som för en rak, tydlig och öppen dialog. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och du har förmågan att tänka lösningsorienterat, utan att på något sätt riskera kvalitén eller säkerheten. Du har god kunskap och erfarenhet av metoder inom Lean och du har lätt för att sätta dig in i nya processer. Vidare har du en god ekonomisk förståelse och känner dig bekväm med att göra analyser för framtida utveckling. Du talar och skriver svenska och engelska och är bekväm med Office paketets program.

Intresserad?

Ansök snarast, dock senast 30 oktober 2016. Vi arbetar med löpande urval. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Linda Lundstedt på telefon 021-470 29 05.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark.

Badenoch & Clark finns representerade på 14 orter i Sverige och är drygt 50 medarbetare. Badenoch & Clark har verksamhet i 13 länder och har hjälpt kunder och kandidater sedan 1980 och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark ingår i Adecco Group, ett Fortune 500-bolag. Världens ledande leverantör av HR-tjänster med 31.500 anställda i över 60 länder.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Linda Lundstedt, 073-684 76 78

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget