Produktionsledare Prefab till STARKA Betongelement

Om jobbet

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis.

Välkommen till STARKA!

Som produktionsledare erbjuds du ett arbete som är både omväxlande och utmanande med fokus på produktionsledning. Du är en av två produktionsledare som har ansvar för planering, arbetsmiljö, kvalité, leverans och personaledning. Arbetet sker i stor utsträckning i nära samarbete med övriga funktioner inom företaget. Ditt ansvarsområde omfattar totalt ca 25-30 personer, där du har tre teamledare till din hjälp att leda den dagliga driften.

Hos STARKA kan du vara med och påverka verksamheten och det är nära till beslut. Du kommer till en grupp som har en stark gemenskap och ett stort engagemang.
Vi är en trygg arbetsgivare med full fart på verksamheten med fulla orderböcker ett par år framåt.

Mer specifikt innebär rollen:
  • Arbetsledning av produktionspersonal för att kunna möta produktionsmål
  • Planering av ansvarsområdets tillverkning
  • Resursplanera och skapa förutsättningar för arbetsrotation
  • Verka för en god arbetsmiljö, kontinuerligt driva genomförandet och tillämpningen av riskbedömningar
  • Aktivt driva kontinuerligt förbättringsarbete och effektiviseringar av produktionen inom ansvarsområdet
Placeringsort är Arboga och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du gillar att driva teamet framåt samt motivera och utveckla individerna. Du bör leva som du lär, och ha förmågan att kunna leda genom exempel. Vi tror att du har en relevant teknisk utbildning, inriktning mot bygg och konstruktion är en fördel. Du ska dessutom ha tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll alternativt erfarenhet av att leda team på en byggarbetsplats. Med din goda kunskap inom bygg och konstruktion av fastigheter, så kommer du vara ett utmärkt bollplank i de tekniska frågorna.

Som person bör du ha förståelse för och kunna tillämpa moderna produktionsfilosofier och ett modernt ledarskap, vara strukturerad och organiserad.
Du kommunicerar obehindrat i svenska både i tal och i skrift.

Kontaktperson
Du ansöker via www.experis.se, jobbid:1075275. För mer information om tjänsten kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på tfn 016-15 57 33.
Sista ansökningsdag är 6/11, men urval kan komma att ske löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är 300 anställda. Vi drivs av visionen att leverera beständiga betongprodukter till sunda hus och vackra utemiljöer, från våra anläggningar i Kristianstad, Lund, Arboga, Strängnäs, Tyringe och Ängelholm. För mer info om företaget, vänligen besök vår hemsida www.starka.se