Produktionsingenjör med erfarenhet av lean-utveckling

Om jobbet

Vill du koordinera och få en helhetsbild av produktionen inom verkstads- eller processindustrin? Tycker du att utveckling och spännande uppdrag är högre prioriterat än en fast arbetsort? Vi söker nu en flexibel produktionsingenjör till Semcon där du får möjligheten att arbeta i varierande tekniska projekt på olika arbetsorter. Är du nyexaminerad ingenjör som vill utvecklas i en varierande roll kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Semcons räkning en produktionsingenjör till varierande tekniska projekt inom verkstads- eller processindustrin. Beroende på vilken profil du har anställs du i antingen Ludvika eller Västerås, men då du kan bli tilldelad projekt på olika ställen är det viktigt att du är flexibel och kan tänka dig att resa till verksamhetsorten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Semcons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Blir du aktuell för denna tjänst kommer du antingen bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult för Semcon, alternativt kommer du att erbjudas en direktanställning av Semcon.

Arbetsuppgifter

Som produktionsingenjör kommer du arbeta på plats hos någon av Semcons framgångsrika och marknadsledande kunder som är verksamma inom olika tekniska områden. Du kommer att arbeta under projektledaren och få ta ett stort ansvar i projekten du blir tilldelad. I arbetet kommer du att få skapa dig en helhetssyn av produktionen och vara med i lean-utveckling inom verkstads- eller processindustrin.. Du kommer att dokumentera ditt arbete och använda dig av olika CAD-verktyg i ditt arbete.

Du kommer till exempel att
 • Koordinera och leda medarbetare i produktionen
 • Ansvara och följa upp drift- och underhållsarbete i produktionen
 • Göra processanalyser och arbeta med lean-utveckling
Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande
 • Har erfarenhet att arbeta med lean-utveckling
 • Har erfarenhet inom något CAD-, PDM-/PLM-system
 • Har körkort då resor förekommer i tjänsten
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, då båda språken förekommer i projekten
Det är meriterande om du

* Har arbetat i en liknande roll som produktionsingenjör

Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och vill utvecklas i arbetet. Har du ett mål med vart du vill i din karriär kommer Semcon erbjuda dig utmanande arbetsuppgifter som utvecklar dig och tar dig framåt mot ditt mål.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
 • Omfattning: Heltid. Antingen får du en tillsvidareanställning direkt hos Semcon, alternativt att du först startar ditt uppdrag som konsult via Academic Work under sex månader.
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Du blir placerad i antingen Ludvika eller Västerås, men kan även få utföra uppdrag på andra platser där kunden har sin verksamhetsort
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Semcon är ett internationellt produktionsutvecklingsföretag med cirka 3000 medarbetare inom olika områden. Semcon är en effektiv partner till sina kunder inom hela produktutvecklingskedjan inom till exempel fordon, energi, telekom och life science. Företaget omsätter ca 2,6 miljarder och finns på 45 platser runt om i Sverige och åtta andra länder.