Ponsse AB söker orderhanterare via Adecco!

Ponsse AB · Administration · 30 okt

Om jobbet

Är du redo för ett nytt jobb? Finns du tillgänglig med kort varsel för ett nytt uppdrag i Surahammar?

Om tjänsten

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner för kortvirkesmetoden och våra kundorienterade verksamheter vägleds fortfarande av skogsmaskinentreprenörers önskemål och behov. Ponsses produkter täcker alla de skiftande kraven på effektiv avverkning som maskinentreprenörer står inför. Trädslagen varierar från gammal gran till eukalyptus och maskinerna måste tåla både tropisk hetta och arktisk kyla, kunna färdas utan att förstöra terrängen och ta sig upp för riktigt branta sluttningar.

I din roll som orderhanterare hos Ponsse AB kommer du att självständigt behandla inkomna kundordrar på reservdelar till skogsmaskiner. Du tar emot orderar per telefon och mail men du tar även emot kunder som personligen besöker butiken. Till dina uppgifter tillhör även att dagligen hantera både returer och inköp, inköpen har ofta korta ledtider. Du gör även inventeringar då du stämmer av lagersaldot mot vad som faktiskt finns i lagret.

Om dig

Vi söker dig som sedan tidigare har arbetat med orderhantering från ett liknande område som skogsmaskiner. Eftersom Ponsse AB har kunder både i Sverige och utomlands så behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann, du har ett eget driv och en god initiativförmåga. Du är serviceinriktad och har ett professionellt bemötande mot dina kunder samt att du uppskattar och bidrar till ett gott samarbete med dina kollegor.

Om anställningen

Uppdraget som orderhanterare är ett konsultuppdrag på 100 % med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Vi beaktar endast ansökningar via vår databas.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Edström på 021-470 29 20.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Surahammar
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Elisabeth Edström, 021-470 29 20

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.