Platschefer till Västerås arbetschefsområde

Om jobbet

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia nu och i framtiden. Vårt arbetschefsområde är Västmanland och stora delar av Södermanland samt Örebro län.

Vi har bestämt oss för att expandera i områdena Västerås, Eskilstuna, Nyköping och Örebro och söker dig som vill vara med på vår resa.

Tjänsten: Som platschef är ditt ansvarar att planera, driva och följa upp egna projekt med ansvar för bl. a personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har daglig kontakt med dina medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer stora krav på samarbetsvilja och din kommunikativa förmåga. Du ska också aktivt arbeta med marknadsbevakning och kundvård. Som platschef är du direkt underställd arbetschefen. Du har en central roll, där du deltar i samverkansgrupper och ingår i arbetschefsområdets ledningsgrupp. För oss är du som platschef en nyckelperson. Du leder verksamheten i linje med ställda krav och mål med fokus på bra resultat, god trivsel samt en säker arbetsmiljö.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har teknisk utbildning, helst på högskolenivå eller annan relevant utbildning. Ett krav är att du har erfarenhet av ekonomi- och resultatansvar. Du ska även ha erfarenhet från drift- och underhållsverksamhet, skötsel eller mark- och anläggningsarbeten samt entreprenadjuridik. Körkort och goda IT-kunskaper är ett krav. Vi kommer att lägga mycket stor vikt på dina personliga egenskaper som exempelvis ledarskaps- och samarbetsförmåga, engagemang samt ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt.

Dela väg med oss: Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Ansökan: Om du vill dela väg med oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 31 oktober, men sök gärna redan idag eftersom vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden. För mer information är du välkommen att höra av dig till arbetschef Robin Svensson, robin.svensson@svevia.se eller via Svevias växel, tel 08-404 1000. Fackliga företrädare nås även de via växel, tel. 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.